Waardebepaling
Spring naar de inhoud

Plezant hé, huizen?

Te koop:
geren. HOB in rstg omg: 2 badk, vier slpkmrs, veel stress.

Dat kan niet zijn. Je staat op het punt een huis te kopen, verkopen, huren of verhuren… een schoon moment. Belangrijk ook. Zo belangrijk dat er veel cijfers, notarissen, grote bedragen, foto’s, administratie en irritante afkortingen als EPC en KI aan te pas komen.

Dat is veel.
Maar ook: dat is wat wij graag doen.

We nemen met plezier al het werk dat bij een (ver)koop of (ver)huur komt kijken uit je handen. Van woontijdschriftwaardige foto’s tot compromissen, huisbezoeken, papierwerk en publiciteit. Zo wordt een woning kopen of huren, verkopen of verhuren voor jou weer tofs, iets om reikhalzend naar uit te kijken.

Wij doen niet mee

Wij doen niet mee aan huizenmarktstress. Zoals op elk potje een deksel past, past er bij elke voordeur een bewoner. Is budget een issue? Dan helpen we je door huizen heen te kijken, te zien dat er een toffe keuken achter die lelijke veranda verscholen zit. Zit je verstrikt in het juridische en commerciële immoweb? Wij zijn van alles op de hoogte en zorgen dat de papieren kloppen. Tips nodig om die EPC-score zo snel mogelijk omlaag te krijgen? Wij geven die. Een huis zo ver mogelijk van uw schoonouders? Wij vinden dat.

Wij pakken op

Nu je zeker bent dat je iets nieuws wil, heb je natuurlijk geen tijd om uren naar telefoon-wachtmuziekjes te luisteren. Of elk uur je mails te checken. Wij pakken op. En als we niet oppakken, bellen we terug. Mailen doen we rap. We weten hoe zenuwachtig je kan zijn – die huizenmarktstress, weetwel. En daar doen wij dus niet aan mee. We zijn er als je ons belt, mailt of aan onze deur staat.

Wij zijn niet belangrijk

Natuurlijk niet. Uw huis gaat over u. Daarom kijken we tijdens de hele samenwerking door jouw ogen. Iedereen wil een huis met veel slaapkamers, een open keuken en een authentieke terrazzovloer. Maar wij willen weten hoe jij leeft en werkt en waar je van droomt. Want misschien heb je echt geen zin om elke zondag een ongebruikte slaapkamer te poetsen en past die terrazzovloer niet zo goed bij je vijf golden retrievers? Soit: we proberen dus zo goed mogelijk te begrijpen wat je nodig hebt en doen er alles aan om dat te vinden. 

Ook als je je huis verkoopt of verhuurt, gaan we tot het uiterste. We geven huisbezoeken alsof ze voor onszelf zouden zijn. Er wordt zelfs beweerd dat we al eens zelf een dweil in handen hebben genomen vlak voor een kijkdag. Niets is ons te veel, als het hele huizengedoe er voor jou maar gemakkelijker door wordt.

In ’t kort

In ’t kort: wij zorgen dat het voor jou plezant blijft. Dat jij niets anders moet doen dan Pinterestborden maken over uw toekomstige huis. Terrazzovloertje?

Els Dhaens

Zaakvoerder

Ik zie graag huizen. Ik kom er graag. Toon mij een bouwval en ik zie hoe het een vree wijze woning met mid-century modern look kan worden. De lokroep van de huizenmarkt was niet te weerstaan. Echt waar. Ik ken niet anders en ik wil niet anders. Dus: laat mij maar jouw toekomstig huis vinden of het huidige verkopen – the pleasure is mine.

Kan je nog volgen?

Nieuwsbrief

Nuttige (ver)kooptips en wist-je-datjes, zomaar in je mailbox. Zonder zever en slechts 6 keer per jaar. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

corner

Schepenhuisstraat 37a
B-9000 Gent
info@immo-atelier.be
0489 026 026

Nieuwsbrief

Nuttige (ver)kooptips en wist-je-datjes, zomaar in je mailbox. Zonder zever en slechts 6 keer per jaar. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Schepenhuisstraat 37a
B-9000 Gent
info@immo-atelier.be
0489 026 026