Waardebepaling
Spring naar de inhoud

Immo Atelier op beurs

Huiselijke Harmonie: Wie Repareert Wat?

Huiselijke Harmonie: Wie Repareert Wat?

BAM! Je kraan lekt als een enthousiaste puppy of die tegel heeft besloten solo te gaan. Wie pakt de gereedschapskist en neemt deze klus op zich – de huurder of de verhuurder? 🤔

Reparaties voor de Verhuurder: Ah, de grote kapitein van de constructie! Als verhuurder heb je de eer om de helm op te nemen bij herstellingen die het skelet van het gebouwen zijn essentiële organen betreffen. Denk aan het repareren van dat dak dat plotseling een regendans doet, of het redden van die verzopen kelder na een helse regenbui. 🌧️

Reparaties voor de Huurder: De alledaagse problemen! Huurders, jullie zijn de snelle reactiemacht bij kleinere issues die ontstaan door het dagelijkse gebruik van het pand. Een dansende tegel, een lekkende kraan of een raadselachtige piep in de nacht – jullie lossen deze kleinere problemen op! 💥

Wat Als de Dingen Gecompliceerd Worden?: Soms wordt het een epische strijd tussen de huurder en verhuurder. Maar vrees niet! De wetten die werden vastgelegd zijn onze gids. Als huurder, als er een probleem opdoemt, geef een seintje aan de verhuurder. Voorkomen is beter dan overstromen, en de verhuurder kan de schade in de kiem smoren.

Wil je weten wat je allemaal te doen staat? De overheid heeft een handige gids samengesteld. Meer informatie vind je via deze link: https://www.vlaanderen.be/onderhoud-en-herstellingen-aan-huurwoningen

1 reactie op “Immo Atelier op beurs”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *